Fondswerving

Wat is er nodig?

Dit project wordt een duurzaamheidsboegbeeld BSO’s en voor jonge gezinnen die hun kind drempelloos willen onderdompelen in een warm duurzaamheidsbad. Er zijn financiën nodig om een plek te creëren waar continue activiteiten plaats vinden om een actieve houding te promoten en onze verantwoordelijkheid als mens te nemen voor een duurzame toekomst.

Twee derde van het project is reeds gerealiseerd door KDV Zonnelicht. Wat is er dan nog nodig? Voor de onrendabele top nodigen wij mensen uit om financieel bij te dragen. De onrendabele top bedraagt € 200.000.

Om het project neer te zetten zijn een aantal voorzieningen nodig om deze specifiek ambitie tot een succes te kunnen brengen:

  • Financiële middelen voor de locatie;
  • Aanpassingen en verduurzaming gebouw: investeringen in zonne-energie, warmtepomp, aanleg (kinder)atelier & gezonde keuken;
  • Inrichting: groene buitenruimte, atelier, gezonde keuken en beeld- & geluidsinstallaties;

Ken je bedrijven, fondsen, personen of wil je misschien wel een sponsoractiviteit gaan organiseren? Dan horen wij dit graag!
We zijn ook hard op zoek naar ambassadeurs die dit project steunen en hierover willen vertellen aan opa’s & oma’s, collega’s en vrienden. Spread the word!

Wanneer gebeurt wat?

Woensdag 14 september houden we een Vrienden-maak avond. Hierop zien we jullie graag als Vriend van Zonnelicht. Het wordt een gezellige avond met vegetarisch diner waar meer wordt verteld over de plannen van ‘Een duurzaam zaadje planten’ & de Duurzame BSO. We hopen op die avond sponsoring op te halen om dit project te steunen.

Wanneer Montesorri school KC aan de Oosterplas de nieuwbouw betrekt (1 januari 2023) is de deadline voor fondswerving voor ‘Een duurzaam zaadje planten’.
We hebben je hulp hard nodig om het de financiën op tijd rond te krijgen. Help jij mee met sponsoren?

Direct sponsoren?

Algemene Voorwaarden Donaties

KDV Zonnelicht B.V.
NL17INGB0652332765
o.v.v. Duurzame BSO

KVK  Zonnelicht 17214247

 

Ondersteun ons project

Wordt jij onze vriend(in)?

We zouden het fantastisch vinden als je dit project (financieel) steunt!

Je kan hier direct een bedrag overmaken (of zelf het bedrag aanpassen).